Válassz!
Nyitva májustól szeptemberig minden nap 12-01-ig, a jégpálya területén
(bejárat a Varsányi Irén utca felől)
A Jégkert Buda szívében, a Széna téren helyezkedik el, a Mammut 2-vel szemben, a régi budai városfal mögött. Bejutni a Margit körúttal párhuzamos Varsányi Irén utca felől tudsz, minden nap 12-01 között. A Jégkert ideális hely baráti beszélgetésekre, kellemes vacsorára, romantikus randevúkra, ismerkedésre és szakításra, meccsnézésre, céges rendezvényekre, születésnapokra, legénybúcsúkra és tejfakasztó partikra, évfolyam-találkozókra, másnapos regenerációra, üzleti megbeszélésre és kapcsolattartásra, felpörgésre és búfelejtésre.
Ebéd, vacsora, hamburger, fröccs
Kerthelyiségünkben a széles italválaszték mellett különleges ételekkel is várunk, melyet a Városfal Vendéglő kiváló szakácsai készítenek el Neked. A nem mindennapi levesek, saláták és különleges főételek mellett a Jégkert specialitása a fáklyaburgonya, melyhez többfajta szószt is kérhetsz, valmint az igazi retro Óriás hamburger, ami garantáltan visszaidézi azokat az időket, amikor a hamburger még hamburger volt! Ehhez pedig italappunkról, bor- és fröccslapunkról valamint koktéllapunkról választhatsz frissítőt magadnak! Munkanapokon délután 3-ig pedig többféle kedvezményes ebéd menüvel várunk Téged!
Kivetítők, biliárd, csocsó, shisa
A Jégkertben minden nagyobb sporteseményt több kivetítőn közvetítünk, nálunk nem maradsz le semmiről! Ha mást szeretnél nézni, mint ami éppen a kivetítőn megy, csak szólnod kell a pincérnek és ha a vendégektöbbsége egyetért, olyan sporteseményre kapcsolunk, amire kíváncsi vagy! Emellett biliárdasztal, csocsó és kényelmes shisa box vár Rád, ahol kényelmesen ellazulhatsz barátaiddal!
Válaszd ki mit hallgatsz, hívj pincért! Többfunkciós lampion csak a Jégkertben!
A Jégkertben minden asztal felett egy speciális lampiont találsz, melyen egy kapcsoló segítségével kiválaszthatod hogy a kellemes háttérzenét szeretnéd hallgatni, vagy a kivetítő aktuális sporteseményének a hangját. A hang közvetlenül az asztalod felett lévő lampion aljából szóló hangszóróból jön, tehát mindig tisztán fogod hallani a zenét vagy a kivetítő hangját. Ha pedig egyiket sem szeretnéd hallani, mert zavarja a társalgást, bármikor kikapcsolhatod! Emellett a pincérhívót is itt aktiválhatod, nálunk nincs szükség kitartó pincérkereső tekintetre!
Fogyassz kényelmesen! Vendégkártyás fizetési rendszer
A Jégkertben vendégkártyás fizetési rendszer működik: belépéskor egy kóddal ellátott vendégkártyát kapsz, mellyel a kertben bármit rendelhetsz magadnak. Nem kell körönként elővenni a pénztárcád, fizetni távozáskor a kijáratnál, egyösszegben kell!
Gyűjts pontokat névre szóló törzsvendégkártyával!
Ingyenesen igényelhető törzsvendégkártyával egész évben kedvezménnyel fogyaszthatsz a Jégkert mellett a Városfal Vendéglőben és ősztől tavaszikg a -Jégkert helyén lévő- Budai Jégpályán is! Minden fogyasztásod után pontokat kapsz, amiket jóváírunk egyedi, névre szóló törzsvendégkártyádon. Egy pont egy forintnak felel meg, az aktuális számlád max. 50%-át fizetheted a kártyádon lévő pontokkal. Pontegyenleged és további törzsvendég opciókat a “Törzsvendégek” menüpontban nézheted meg!
Jelentkezz be, ha itt vagy!
Oszd meg barátaiddal ha a Jégkertben vagy! Jelentkezz be mobilodról a Foursquare-en vagy a Facebookon és keresd speciális ajánlatainkat! A Jégkert egész területén ingyenes WIFI vár Téged, a jelszót nyugodtan kérdezd meg a pincértől vagy a pultosoktól!
Kövess minket online
Ne maradj le semmiről, ami a Jégkertben történik! Számos közösségi oldalon megtalálsz minket, melyeken programjainkról, kivetítős sporteseményeinkről, akcióinkról, a kertben készült képeinkről vagy új ételeinkről azonnal értesülhetsz!
18 év alatt csak szülőkkel!
Este 8 óra után 18 év alattiak nem tartózkodhatnak a kert területén, kivéve, ha szülői kísérettel érkeznek. Diákigazolványt életkor igazolására nem fogadunk el.
Foglalj asztalt
Ha kedved kaptál, foglalj asztalt nálunk és érezd jól magad! Szeretettel várunk a Jégkertben!
Tovább a galériához Tovább az étlapra Asztalfoglalás