Válassz!
Nyitva októbertől áprilisig minden nap 8-23-ig, a Városfal épületében
(bejárat a Margit körút felől)
A Jégkert Cafe-t a Jégker tövéből nyíló Városfal épületében találod meg. Amit szeretettél a Jégkertben, mindent megtalálsz a Jégkert Cafe-ban: Lampionok, óriás tv-k, csapolt Borsodi, Hoegaarden, Staropramen, hamburger, fáklyaburgonya, fröccsök és kiváló a'la carte ételek. Bejutni a Margit körútról tudsz, minden nap 8-23 óra között. A Jégkert Cafe ideális hely baráti beszélgetésekre, kellemes vacsorára, romantikus randevúkra, ismerkedésre és szakításra, meccsnézésre, céges rendezvényekre, születésnapokra, legénybúcsúkra és tejfakasztó partikra, évfolyam-találkozókra, másnapos regenerációra, üzleti megbeszélésre és kapcsolattartásra, felpörgésre és búfelejtésre.
Ebéd, vacsora, hamburger, fröccs
A Jégkert Cafe-ban a széles italválaszték mellett különleges ételekkel is várunk! A nem mindennapi levesek, saláták és különleges főételek mellett a Jégkert specialitása a fáklyaburgonya, melyhez többfajta szószt is kérhetsz, valmint az igazi retro Óriás hamburger, ami garantáltan visszaidézi azokat az időket, amikor a hamburger még hamburger volt! Ehhez pedig italappunkról, bor- és fröccslapunkról valamint koktéllapunkról választhatsz frissítőt magadnak. Munkanapokon délután 3-ig pedig többféle kedvezményes ebéd menüvel várunk Téged!
Óriás tv-k, élő meccsközvetítések
A Jégkert Cafe-ban minden nagyobb sporteseményt több óriás tv-n közvetítünk! Ha mást szeretnél nézni, mint ami éppen a tv-n megy, csak szólnod kell a pincérnek és ha a vendégek többsége egyetért, olyan sporteseményre kapcsolunk, amire kíváncsi vagy!
Filmvetítés esténként!
Nézz be esténként a Jégkert Cafe-ba, ha nincs tervezett program, filmeket vetítünk, amiken tuti jól érzitek magatokat!
Igényelj névre szóló törzsvendégkártyát és gyűjts pontokat fogyasztásod után!
Ingyenesen igényelhető törzsvendégkártyával egész évben kedvezménnyel fogyaszthatsz a Jégkert mellett a Jégkert Cafe-ban és ősztől tavaszikg a -Jégkert helyén lévő- jégpályán is! Minden fogyasztásod után pontokat kapsz, amiket jóváírunk egyedi, névre szóló törzsvendégkártyádon. Egy pont egy forintnak felel meg, az aktuális számlád max. 50%-át fizetheted a kártyádon lévő pontokkal. Pontegyenleged és további törzsvendég opciókat a “Törzsvendégek” menüpontban nézheted meg!
Törzsvendégeknek számos kedvezmény és szolgáltatás
Ha van törzskártyád, weboldalunkon beregisztrálva rengeteg funkcióhoz hozzáférsz, amit csak a törzsvendégek vehetnek igénybe! Például tudsz a mobilodról étel vagy ital rendelni, ha a Jégkert Cafe-ban vagy, játhatsz aktuális játékunkon, szavazhatsz az ebédmenüre vagy megnézheted rendelésed és pontegyenleged!
Jelentkezz be, ha itt vagy!
Oszd meg barátaiddal ha a Jégkertben vagy! Jelentkezz be mobilodról a Foursquare-en vagy a Facebookon. A Jégkert Cafe egész területén ingyenes WIFI vár Téged, a jelszót nyugodtan kérdezd meg a pincértől. De ha társaságban vagytok nálunk, inkább beszélgessetek egymással:)
Kövess minket online
Ne maradj le semmiről, ami a Jégkertben történik! Számos közösségi oldalon megtalálsz minket, melyeken programjainkról, kivetítős sporteseményeinkről, akcióinkról,vagy új ételeinkről azonnal értesülhetsz!
Foglalj asztalt
Ha kedved kaptál, foglalj asztalt nálunk és érezd jól magad! A Jégkert Cafe csapata
Asztalfoglalás: +36-70-311-3000
Tovább a galériához Tovább az étlapra